Happy Kitchen Haga

Kurser


Över 2000 personer har genom åren tåt i någon av våra olika sushiskolor.

De flesta av våra kockar har internutbildats på plats i restaurangen och det är en snabbversion av deras utbildning men genomgår under våra sushikurser.

Kurserna finns i olika nivåer och genomförs hos våra vänner på Matstudion,

Det är alltid suhsikockar från Happy kitchen som är kursledare på dessa kurser.

Lite info om  Matstudion.se.

”Vi har som ambition att bidra till en bredare kunskap om bra mat, att höja kunskapsnivån inom ramen för gastronomi bland både gäster och krögare, och inte minst vår egna vilja att ständigt lära oss mera om denna underbara värld.

Strävan efter att få tag i de bästa möjliga råvarorna blir därför en självklarhet. Det kan innebära en värmländsk ekologisk och glad frigående gårdsgris men det kan lika gärna vara en gotländsk tryffel eller en fransk ost. Lokalproducerat och med yppersta kvalitet.

Vi hoppas att du som bor i Karlstad med omnejd kommer att uppskatta vårt utbud av gastronomi i form av matlagningsaktiviteter, matlagningskurser, ölprovningar, vinprovningar, whiskyprovningar etc. För att visionen ska bli verklighet behövs mer än en affärsidé: Ett inspirerande kök, mat- och dryckesexperter.

Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon aktivitet eller har något förslag på temakvällar, lokalproducerade produkter, teambuilding, kick-off mm.”

Matstudion drivs av Gudjon Sigmarsson och Rolf Rätz


Adress: Östra Kanalgatan 2, Karlstad